Izobraževanje

PREDLOG PROGRAMA IZOBRAŽEVANJA

V pripetem dokumentu si lahko pogledate predloge programov izobraževanj in strokovnih usposabljanj sodnikov in strokovnih sodelavcev v okviru sekcij Slovenskega sodniškega društva v letu 2004.

pixelPredlagan program izobraževanja
pixel[ 205 kb ]

Dokument si lahko tudi shranite ali natisnete.

SLOVENSKO SODNIŠKO DRUŠTVO - Sekcija za  kazensko sodstvo

pixelOdgovor na vprašalnik
pixel[ 183 kb ]

S klikom dokument si lahko ogledate pisno poročilo Slovenije, ki bo predstavljeno na 47. letnem srečanju Svetovnega sodniškega združenja (IAJ) v Mehiki od 31.10.2004 do 04.11.2004. Srečanja se ga bodo udeležili tudi slovenski sodniki.

Odgovor je pripravil predsednik Sekcije za kazensko sodstvo, višji sodnik Damijan Florjančič.

SLOVENSKO SODNIŠKO DRUŠTVO - Sekcija za  delovno in socialno sodstvo

Je dne 20.9.2004 uspešno izvedla seminar z naslovom:  ZAKON O DELOVNIH IN SOCIALNIH SODIŠČIH, ki se ga je udeležilo 79 sodnikov in strokovnih sodelavcev. Seminar je del programa izobraževanj za leto 2004.

SLOVENSKO SODNIŠKO DRUŠTVO - Sekcija za kazensko sodstvo

Je dne 5.10.2004 uspešno izvedla seminar z naslovom: MEDNARODNA KAZENSKA SODIŠČA DANES IN V PRIHODNOSTI - Izkušnje bivšega sodnika Mednarodnega kazenskega sodišča za Ruando.

SLOVENSKO SODNIŠKO DRUŠTVO - Sekcija za upravno sodstvo

Je dne 6.9.2004 uspešno izvedla DELAVNICO O UPORABI IN IMPLEMENTACIJI PRAVA SKUPNOSTI, ki jo je vodil predavatelj ALLAN ROSAS, sodnik Evropskega sodišča.

Želite več informacij o izobraževanjih, ki jih je Slovensko sodniško društvo organiziralo v zadnjih mesecih?

Ogledate si jih lahko s klikom na:

pixelArhiv izobraževanj
pixel[ 176 kb ]

Dokument si lahko tudi shranite ali natisnete.

16. junij, 2019
Slovensko sodniško društvo je močno pretresla vest o brutalnem fizičnem napadu na našo kolegico sodnico Danielo Ružič, ki je v napadu utrpela hude poškodbe. Dejanje najostreje obsojamo. Fizično nasilje nad sodnico predstavlja hud napad na pravno državo in neodvisnost sodstva. Ne smemo dovoliti, da bi ...